ΞΑΝΘΗ

Τρεις επιπλέον λύσεις στη διάθεση του Λουτσέσκου

Τρεις επιπλέον λύσεις στη διάθεση του Λουτσέσκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά τους Λισγάρα, Γουάλας και Καμαρά ενώ άφησε εκτός τους Παπαστεριανό, Τριάδη και τον τραυματία Ορφανίδη.

Με 18 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε για την Κρήτη η αποστολή της SKODA Ξάνθης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του μετά το τέλος του προγράμματος το Σάββατο το πρωί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Λισγάρα, Γουάλας αλλά και στον Καμαρά που απουσίαζαν από το τελευταίο παιχνίδι της Ξάνθης. Αντίθετα ο Λουτσέσκου άφησε εκτός τους Φάρκα, Παπαστεριανό, Κρίστοφερ, Τριάδη, Ζαραδούκα, Ντιμιτρόφ και τον τραυματία Ορφανίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Πλατανιά εκτός έδρας.

Μετά τις τελευταίες ασκήσεις στο προπονητήριο της ΠΑΕ στα Πηγάδια και τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου στο βίντεο με πλάνα από προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και στις ασκήσεις τακτικής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Νιέτο, Καπετάνος, Σκούρτης, Φασίδης".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ