ΞΑΝΘΗ

Τραυματίστηκε ο Μπέρτος στην Ξάνθη, πρόβλημα και με Λουσέρο

Τραυματίστηκε ο Μπέρτος στην Ξάνθη, πρόβλημα και με Λουσέρο
Μπέρτος INTIME SPORTS

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον Ολυμπιακό καθώς ο Λουττσέσκου είδε τους Μπέρτο και Λουσέρο να νοιώθουν ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολοι.

Δυο επιπλέον προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει από το Σάββατο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Λουσέρο και Μπέρτο να τραυματίζονται και να είναι αμφίβολη πλέον η παρουσία τους στην αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Ο μεν Λουσέρο παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ ο Μπέρτος υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

Το μοναδικό ευχάριστο ήρθε από τον Ερέα ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό του Σαββάτου στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εντός έδρας.

Το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος στην τακτική ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία.

Ο Μανώλης Δεμένικος ξεκίνησε το στάδιο της αποθεραπείας του ενώ στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Οβίντιου Ερέα.

Αντίθετα ο Αντριάν Λουσέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ άτυχος στάθηκε ο Μανώλης Μπέρτος που υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος της προπόνησης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ