ΞΑΝΘΗ

Το τετ α τετ Γκατούζο-Σολτάνι

Το τετ α τετ Γκατούζο-Σολτάνι
Σολτάνι INTIME SPORTS

Από τα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και στην Ξάνθη ήταν το τετ α τετ του Τζενάρο Γκατούζο με τον Καρίμ Σολτάνι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στο ''Γεντί Κουλέ''.

Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου έπιασε τον ακραίο επιθετικό των ακριτών, και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τού έλεγε πως κακώς δεν τήρησε το fair play σε φάση του πρώτου μέρους. Ο Αλγερινός από την πλευρά του επιχειρούσε να του καταστήσει σαφές ότι εκείνος είχε δίκιο.

Ο Σολτάνι αποτελεί βασικό εργαλείο στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της Ξάνθης. Είναι ενδεκαδάτος, έχει σημειώσει τρία γκολ και πέρα από τα άκρα της επίθεσης, μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και στη γραμμή κρούσης, εκεί δηλαδή που τον χρησιμοποιούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία των Θρακιωτών.

Πολύ σημαντικό ρόλο στη θεαματική βελτίωση του Αφρικανού έχει να κάνει το γεγονός ότι μαζί του στην Ξάνθη είναι και η οικογένειά του. Ο 30χρονος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και από τη στιγμή που είναι δίπλα του οι άνθρωποί του, έχει κάθε λόγο να είναι ήρεμος.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ