ΞΑΝΘΗ

Τιμά τη μνήμη του Αντεφέμι η Skoda Ξάνθη

Τιμά τη μνήμη του Αντεφέμι η Skoda Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της, Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Την Κυριακή η αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ερχόμενη Δευτέρα, συμπληρώνονται 5 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ήταν 18 Απριλίου του 2011 όταν ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε μία τραγική μέρα για την οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena, η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα καταθέσει ανθοδέσμη τιμώντας την μνήμη του ενώ παράλληλα θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της φετινής Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα στις ασκήσεις του Σαββάτου δούλεψε πάνω σε θέματα τακτικής και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα θα γευματίσει στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet ενώ η τελική 18άδα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ανακοινωθεί την Κυριακή πριν τον αγώνα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ