ΞΑΝΘΗ

Τίγκα τα λεωφορεία από Ξάνθη για ΟΑΚΑ

Τίγκα τα λεωφορεία από Ξάνθη για ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε πως τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φίλους της Ξάνθης από την Ακριτική πόλη στο ΟΑΚΑ έχουν γεμίσει και όποιοι αγοράζουν τα εναπομείναντα εισιτήρια μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα πρέπει να έχουν δικό τους μέσο μεταφοράς.

Η διοίκηση της SKODA Ξάνθης με ανακοίνωση της κάνει γνωστό πως οι θέσεις των λεωφορείων που θα αναχωρήσουν το Σάββατο το πρωί από την Ακριτική πόλη για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ έχουν κλείσει και όσοι πάρουν εισιτήρια από τα γραφεία της Ακριτικής ομάδας στα Πηγάδια θα πρέπει να έχουν προνοήσει για τον τρόπο μετακίνησης τους στην Αθήνα.

Αλλιώς εισιτήρια θα υπάρχουν και έξω από τις θύρες όπου θα καταλάβουν οι παίκτες της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φίλους της, ότι υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των λεωφορείων που θα μεταβούν στην Αθήνα για τον τελικό του κυπέλλου του Σαββάτου.

Από εδώ και πέρα, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μόνο από τα γραφεία της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια και η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνεται με δικό τους μέσο μεταφοράς".

Ο κόσμος της Ξάνθης αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών το Σάββατο το βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου στηρίζοντας την ομάδα του Λουτσέσκου στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ