ΞΑΝΘΗ

Θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βλαχοδήμος

Θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος INTIME SPORTS

Υπερβολικός ο τίτλος; Άλλος ένας "Μέσι" του ελληνικού ποδοσφαίρου; Για... περάστε μέσα και τα ξαναλέμε (videos)

Ξεχάστε ότι είστε από την Ελλάδα και οπαδός ομάδας από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας πούμε ότι είστε... Γερμανός και χαζεύετε στο Dailymotion, ή σε άλλες ιστοσελίδες με βίντεο, φάσεις από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ας πούμε ότι το μάτι σας πέφτει, κατά λάθος, σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Ε, ας πούμε, λοιπόν, ότι τυχαίνει να δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Ξάνθη - Ατρόμητος 3-0 (είπαμε δεν είστε Έλληνας για να ψάξετε τα ματς των "μεγάλων").

Τι θα σας έκανε εντύπωση από το συγκεκριμένο ματς; Μα φυσικά ένας πρώην "Γερμανός" που επέστρεψε στην χώρα των γονέων του σε ηλικία 19 ετών, αφού πρώτα πέρασε από τις ακαδημίες της Στουτγάρδης (και τη δεύτερη ομάδα).

Όλα καλά μέχρι εδώ; Όλα καλά. Βλέποντας λοιπόν αυτόν τον νεαρό Έλληνα επιθετικό πατάτε στην αναζήτηση "Cristiano Ronaldo", γιατί έτσι σας την έδωσε (τυχαία;) και βλέπετε αυτό.

Μα μισό λεπτό. Κάπου έχετε δει κάτι παρόμοιες κινήσεις σε ένα προηγούμενο βίντεο. "Για να ψάξω", θα πείτε, για αυτόν τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης να δω 5-6 βιντεάκια τι σόι παίκτης είναι.

Ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεν έχουμε τίποτε πάρε-δώσε με τον μάνατζερ του παίκτη, ούτε με το ίδιο το παιδί, απλά μας έκανε από την αρχή του πρωταθλήματος τόσο μεγάλη εντύπωση που είπαμε να μαζέψουμε κάποιες καλές στιγμές του και να σας τις δείξουμε.

Μα θα πείτε τα ίδια λέγαμε και για τον Νίνη, τον Φετφατζίδη, τον Κουτσιανικούλη, τον Καρέλη, τον Φορτούνη. Σωστά. Απλά αυτή τη φορά όπως θα δείτε έχουμε να κάνουμε με μία διαφορετική πάστα ποδοσφαιριστή.

Το πως (το πόσο) και το γιατί ο καθένας το κρίνει ανάλογα με τα μέτρα του. Εμείς ελπίζουμε πάντως οι "μεγάλοι" να συνεχίσουν το "μεγάλο" τους έργο στο τμήμα σκάουτινγκ και το παιδί τελικά να έχει την τύχη του Φορτούνη. Δηλαδή να είναι ακριβός για τα γούστα μας και τελικά να ξεπέσει στην... Μπουντεσλίγκα.

Φύγαμε...

(Έπαιξε 29 λεπτά και έκανε την ντρίμπλα του αγώνα. Δείτε τη φάση στο 2:15 του βίντεο)

(Έπαιξε 29 λεπτά. Έβαλε γκολ, έβγαλε μία ασίστ)

(Για να μην λέμε μόνο τα καλά, έχασε μία μεγάλη φάση. Δείτε τη φάση στο 3:05 του βίντεο)

(Έπαιξε 36 λεπτά και έκανε... θαύματα)

(Η γνωστή πλέον ντρίμπλα αλά Ρονάλντο) + (Τρομερή κίνηση και σουτ)

(Το "καλό" στη συνέχεια...)

(Μαγεία...)

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ