ΞΑΝΘΗ

''Θέλει την Ξάνθη ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε''

''Θέλει την Ξάνθη ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε''
Γιλντιρίμ, Πανόπουλος

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο είχε σύμφωνα με τους Τούρκους το αφεντικό της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, για να συζητηθεί το θέμα της αγοράς της ακριτικής ομάδας.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στην Τουρκία που θέλουν τον ιδιοκτήτη της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, να επιθυμεί την εμπλοκή του στην Ξάνθη. Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γείτονας χώρας, συναντήθηκε με το αφεντικό της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο, για να συζητήσουν το θέμα της αγοραπωλησίας της ακριτικής ΠΑΕ.

Στα κείμενα που γράφτηκαν στην Τουρκία, επισημαίνεται πως σκοπός του Γιλντιρίμ είναι να καταστήσει την Ξάνθη δορυφόρο της ''Φενέρ'', ενώ αναφορά γίνεται στο πρόσωπο του προπονητή των ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο πατέρας του οποίου, Μιρτσέα, έχει εξαιρετικές σχέσεις στην Τουρκία. Άνθρωποι της Ξάνθης απέφυγαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για το θέμα.

Στην ιστοσελίδα fotospor.com γράφεται: '' Ο Γιλντιρίμ έτοιμος να πατήσει το κουμπί για ομάδα δορυφόρο''. '' Ο Αζίζ Γιλντιρίμ αγοράζει ομάδα στο εξωτερικό'' τονίζεται στο borsagundem.com. Σύμφωνα με το haberaktuel.com: '' Ο Γιλντιρίμ έχει νέα σχέδια στο ποδόσφαιρο''.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ