ΞΑΝΘΗ

Τάσεις φυγής ο μόνιμα εκτός Καμαρά

Τάσεις φυγής ο μόνιμα εκτός Καμαρά
Καμαρά

Ο Κάσα Καμαρά, νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, δεν πείθει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και μένει μόνιμα εκτός αγώνων. Τάσεις φυγής από τον Μαυριτανό μέσο της ακριτικής ομάδας.

Είναι γνωστό ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι από τους προπονητές που τους αρέσει το rotation. Δεν κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ξάνθης, εκτός και αν είναι υποχρεωμένος να το κάνει εξαιτίας τιμωριών ή τραυματισμών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Κάσα Καμαρά. Ο Μαυριτανός χαφ αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, από τον Εργοτέλη, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταγράψει καμία συμμετοχή. Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο.

Ο 23χρονος μέσος είναι απογοητευμένος που δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στα παιχνίδια της Ξάνθης και δεν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα σε περίπτωση που συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι υπέγραψε για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για τρία χρόνια στην ακριτική ομάδα.

Ίδια τύχη με τον Καμαρά είχαν οι Τόμισλαβ Τόμιτς και Έλτον ντα Σίλβα, οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αλλά έλυσαν τα συμβόλαιά τους, μια και δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Ρουμάνου προπονητή.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ