ΞΑΝΘΗ

Τα "έχωσε" σε όλους ο Πανόπουλος

Τα "έχωσε" σε όλους ο Πανόπουλος

Ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε δήλωση στο σάιτ της Ξάνθης και τα "χώνει" μέχρι και στα... χόρτα του γηπέδου. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, έκανε δήλωση στο σάιτ της Ξάνθης και επιτίθεται ακόμα και στα... χόρτα του γηπέδου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Τερεζόπουλο για την δουλειά που κάνει στην ομάδα του και για το επίπεδό του σαν άνθρωπος όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε. Κάποιος άλλος στη θέση του θα δήλωνε: «Ένα σκορ 5-2 ή 6-2 έγινε 1-1». Σεβάστηκε τον αντίπαλο κι αυτό είναι προς τιμή του.

Όσον αφορά εμάς, θα πρέπει ΧΘΕΣ να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και τη νοοτροπία μας ακόμη και στα χόρτα του γηπέδου. Ας το καταλάβουν αυτό και τα χόρτα του γηπέδου και ανεξαιρέτως όλοι όσοι μισθοδοτούνται από την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και την έχουν επιλέξει σαν προσωρινό ή μόνιμο προορισμό τους.

Η επόμενη μέρα της ομάδας

Εξάλλου, επέστρεψε στην βάση της η ομάδα με τον βαθμό της ισοπαλίας στις… αποσκευές της από τη Ν. Σμύρνη. Το τελικό 1-1 πρόσθεσε ένα βαθμό στην συγκομιδή της ομάδας και η ξανθιώτικη ομάδα έχει 6 βαθμούς.

Η Κυριακή ήταν μέρα αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού παιχνιδιού ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση κανονικού ρυθμού με ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γουάλας – Τριάδης ενώ ο αρχηγός Κώστας Φλίσκας που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Στυλιαρά, δεν υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα η ομάδα θα ξεκουραστεί ενώ από την Τρίτη υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλονή στο "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ