ΞΑΝΘΗ

Συνεχίζει να πονάει ο Γιουνές, μπήκε ο Γουάλας στη Ξάνθη

Συνεχίζει να πονάει ο Γιουνές, μπήκε ο Γουάλας στη Ξάνθη
Χαμζά Γιουνές ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ξάνθη ξεκίνησαν τη Τρίτη (20/9) την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να έχει δυο σημαντικές απουσίες.

Η Ξάνθη έχει ξεκινήσει το φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος με δυο ήττες ενώ ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια ενδεχόμενη ήττα αναμένεται να βαρύνει άλλο το κλίμα και να φέρει αναταράξεις στο στρατόπεδο της Ξάνθης.

Οι Ακρίτες συνέχισαν την Τρίτη το πρωί την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν πως ο Γουάλας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα οι Μπαξεβανίδης, Γιουνές και Κολλαράς ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα. Ο μεν πρώτος ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης ενώ ο Γιουνές συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις αν αυτές συνεχιστούν στην διάρκεια της Τετάρτης.

Η προπόνηση της Τρίτης περιλάμβανε αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, κατοχή μπάλας και pressing.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο δούλεψε σε τομείς της τακτικής όπως η ανασταλτικότητα και η επιθετική ανάπτυξη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ