ΞΑΝΘΗ

Συμφωνία Ξάνθης - Παπαγεωργίου

Συμφωνία Ξάνθης - Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου, Νιέτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε νέα ομάδα, αλλά μόλις... 51 χιλιόμετρα μακριά, θα παίξει ο Θανάσης Παπαγεωργίου τη νέα σεζόν. Ο Λαρισαίος μπακ συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθη και αποχωρεί από τον Πανθρακικό, όπου έπαιζε την τελευταία τριετία.

Η αποχώρηση του Μανώλη Μπέρτου από την Ξάνθη αφήνει κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπάρχει μονάχα η λύση του Μπαξεβανίδη. Έτσι, η Skoda βγήκε στην αγορά και συμφώνησε με τον Θανάση Παπαγεωργίου (αριστερά στη φωτ.), του οποίου το συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ (είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου, 1987) έπαιζε στον Πανθρακικό τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από Ατρόμητο, Εθνικό Πειραιώς, Ρόδο, Πιερικό και ΑΕΛ. Στο εφετινό πρωτάθλημα έπαιξε σε 26 παιχνίδια, ενώ σημείωσε 2 γκολ.

* Η Ξάνθη προετοιμάζεται για το πρώτο από τα δύο φιλικά, αυτό στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή την επόμενη Τετάρτη στις 18:00. Ο Χρήστος Λισγάρας ανεβάζει ρυθμούς, ο Χρήστος Καρυπίδης ακολούθησε ατομικό ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Γιάννης Ζαραδούκας που αγωνίστηκε στο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ