ΞΑΝΘΗ

Στόχος η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ξάνθη

Στόχος η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο την Κέρκυρα με τους Ακρίτες να θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη.

Η Ξάνθη επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, μετράει δυο συνεχόμενες, αλλά μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόνο εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά και δεν έχει κατορθώσει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της εντός έδρας.

Το Σάββατο στο τρίτο εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα στην Κέρκυρα η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Λουτσέσκου που θέλει να κάνει το τρία στα τρία και παράλληλα να φτάσει τα πέντε σερί παιχνίδια με θετικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση με την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα και της νίκης επί του Πλατανιά ο Λουτσέσκου άφησε εκτός μάχης τον Παπαγεωργίου και επανέφερε τον Χατζητερζόγλου ο οποίος είχε παίξει και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ αλλά έλειπε από την αναμέτρηση στα Χανιά.

Από εκεί και πέρα στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπάρχει άλλη αλλαγή με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει φυσικά στον Σολτάνι ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει και από τα επόμενα ματς των Ακριτών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας για το 3ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι και παράλληλα την 9η αγωνιστική της Super League.

Κατά την διάρκεια των σημερινών ασκήσεων της ομάδας, το βάρος έπεσε στην τακτική με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε άμυνα, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων.

Αναλυτικά οι επιλογές του Λουτσέσκου για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Λάζιτς, Τριάδης, Ράνος, Γιουνές, Ορφανίδης Π".

Photo credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ