ΞΑΝΘΗ

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη της νέας σεζόν στην Ξάνθη ενώ οι Ακρίτες από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου θα βρεθούν στη Βουλγαρία και το Πράβετς.

Ανακοινώθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν με τη πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο γήπεδο της ομάδας ενώ παράλληλα θα γίνει και ο αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ξάνθη θα αρχίσει την προετοιμασίας της με προπονήσεις εντός των τειχών και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στις 22 Ιουλίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου ενώ εκεί θα δώσει και κάποια φιλικά προετοιμασίας τα οποία ακόμα όμως δεν έχουν κλείσει.

Το δελτίο Τύπου της Ξάνθης ανέφερε:

"Για τις 4 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, έχουν οριστεί οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας και στη συνέχεια (19:00) η πρώτη προπόνηση στο Xanthi FC Arena.

Το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας – 5 έως 21 Ιουλίου – περιλαμβάνει προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, στα Πηγάδια.

Από την Κυριακή 22 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, η Xanthi FC θα βρίσκεται στο Pravets της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν την επιστροφή στην βάση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου.

Τα φιλικά της ομάδας θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ