ΞΑΝΘΗ

Στη Ξάνθη ο Κλέιτον

Στη Ξάνθη ο Κλέιτον

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης είναι και επίσημα πλέον, ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Σίλβα Κλέιτον, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ΠΑΕ.

Σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Ξάνθης, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 31άχρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Ο Κλέιτον γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1983 στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας και μετά τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μεσσηνιακού. Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ στη συνέχεια η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική παίζοντας κατά σειρά σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Το 2010 δόθηκε στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ της Ουκρανίας, ενώ από το 2012 ήταν κάτοικος Καισάρειας στην Τουρκία φορώντας τη φανέλα της Καϊσερισπόρ. Το 2014 πήγε στην Κροατία και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όντας όμως ελάχιστες εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: "Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Alexandre Henrique Silva Cleyton."

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ