ΞΑΝΘΗ

Καρίμ Σολτάνι, η επιστροφή

Καρίμ Σολτάνι, η επιστροφή
Σολτάνι INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Σολτάνι υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο "Thrakico" με τον Πανθρακικό.

Ο Αλγερινός άσος της Ξάνθης είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς του στον αγώνα με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο". Μετά από έφεση που άσκησε η πλευρά των Ακριτών, η ποινή του 31άχρονου επιθετικού μειώθηκε κατά μία αγωνιστική.

Το θέμα, βέβαια, ήταν κατά πόσο θα υπολογιζόταν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιας και υπήρχε ένα μικρό εσωτερικό θέμα.

Τελικά όλα λύθηκαν "ενδοοικογενειακά" και ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την 8η αγωνιστική.

Τι έκανε η Ξάνθη χωρίς τον Σολτάνι; Μία ήττα με 1-0 εντός από τον Παναθηναϊκο και μία ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1). Θυμίζουμε πως η Skoda αγνοεί τη νίκη από την 3η αγωνιστική και το διπλό στην Αθήνα με τον Ατρόμητο (1-0).

Αναλυτικά η προπόνηση της Πέμπτης:

"Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο το πρωινό της Πέμπτης παρακολούθησαν βίντεο εστιάζοντας σε διαφορετικά σημεία των αγώνων και στη έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες της ομάδας με ζητούμενο την αποτελεσματικότητα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ