ΞΑΝΘΗ

Skoda Ξάνθη - Σλάβια Σόφιας 3-2

Skoda Ξάνθη - Σλάβια Σόφιας 3-2
INTIME SPORTS

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία της επί βουλγαρικού εδάφους έδωσε το απόγευμα η Skoda Ξάνθη επικρατώντας της Σλάβια Σόφιας με 3-2.

Η Skoda Ξάνθη στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της επί βουλγαρικού εδάφους επικράτησε το απόγευμα της Σλάβια Σόφιας με 3-2. Ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τρεις μέρες μετά τη νίκη με 2-1 επί της Τεούτα και τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να "διπλασίασαν" τις φιλικές τους νίκες.

Για την ξανθιώτικη ομάδα σκόραραν οι Φασίδης (38'), Σολτάνι (60'), Κολλαράς (86') ανατρέποντας το 0-1 του ξεκινήματος και το 2-2 που έγινε στο 76'.

Την 11άδα της Skoda Ξάνθη στο α' μέρος αποτελούσαν οι: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Έλτον, Λουσέρο, Βασιλακάκης (35' λ. τρ. Τόμιτς), Φασίδης, Καπετάνος και Ορφανίδης.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 3' ο Καπετάνος και στο 4' ο Φασίδης νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα ενώ στο 5' η Σλάβια άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 18' φάουλ του Λουσέρο κεφαλιά του Λισγάρα από το δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ. Στο 29' νέα κεφαλιά του Λισγάρα δεν βρήκε στόχο. Στο 31' ο Έλτον έκανε την προσπάθεια και το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στο 38' μετά από πάσα του Λουσέρο, ο Φασίδης με σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Την 11άδα της ακριτικής ομάδας στο β' μέρος αποτελούσαν οι: Δεμένικος, Μπέρτος, Φλίσκας, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Νάκας, Τόμιτς, Ράνος, Φασίδης (66' Κολλαράς).

Στο 47' ο Φασίδης βγήκε σε θέση βολής αλλά την προσπάθειά του σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Στο 60' ο Μπέρτος έδωσε την ασίστ και ο Σολτάνι πέτυχε το 2-1. Στο 65' Παπαστεριανός και Ράνος συνεργάστηκαν και ο τελευταίος σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

Στο 76' η Σλάβια ισοφάρισε με κεφαλιά. Στο 84' και το 85' Παπαστεριανός και Ράνος νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα αλλά στο 86' Παπαστεριανός - Σολτάνι και Κολλαράς συνεργάστηκαν και ο τελευταίος πέτυχε το τελικό 3-2.

Η 11άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στο α' μέρος: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Έλτον, Λουσέρο, Βασιλακάκης (35' λ. τρ. Τόμιτς), Φασίδης, Καπετάνος, Ορφανίδης.

Η 11άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στο β' μέρος: Δεμένικος, Μπέρτος, Φλίσκας, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Νάκας, Τόμιτς, Ράνος, Φασίδης (66' Κολλαράς).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ