ΞΑΝΘΗ

Σιδερίδης: "Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά κοιτάμε μπροστά"

Σιδερίδης: "Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά κοιτάμε μπροστά"

Ο Τάσος Σιδερίδης, μέλος του τεχνικού τιμ της Ξάνθης, δήλωσε ότι η ακριτική ομάδα πέτυχε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ξάνθη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω αλλαγή προπονητή αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάσος Σιδερίδης, που αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της Σκόντα.

" Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την αλλαγή προπονητή. Μαζί με τους κ.κ. Νεντίδη, Μαλαδένη προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είχαμε άγχος στην αναμέτρηση, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τη ροή του αγώνα χωρίς, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούμε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά υπήρξαν για μας οι φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Ο Κυριακίδης μας κράτησε στις δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά. Οι βαθμοί μας δίνουν ώθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε ποιότητα και ταχύτητα στο γήπεδο και να δει και ο κόσμος καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ