ΞΑΝΘΗ

Σερίφ Τιρασπόλ για Νιέτο

Σερίφ Τιρασπόλ για Νιέτο
Νιέτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, καταθέσει πρόταση στην Ξάνθη για τον Ντάνι Νιέτο. Σε διαπραγματεύσεις οι Ακρίτες.

Ο 25χρονος Καταλανός εξτρέμ, Ντάνι Νιέτο, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα, ως ελεύθερος από την Έιμπαρ. Στην πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό (εκτός Ισπανίας), ο πρώην "μπλαουγκράνα" κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή του στη Ξάνθη.

Συνολικά 25 συμμετοχές με τους "Ακρίτες", στις οποίες παραβίασε έξι φορές τις αντίπαλες εστίες, μοιράζοντας ταυτόχρονα πέντε ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει φθάσει πρόταση στα γραφεία της Ξάνθης από τη Μολδαβία και συγκεκριμένα από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, Σερίφ Τιρασπόλ. Η πρόταση φαίνεται ότι αξιολογείται πολύ θετικά από τους Ακρίτες, αν και οι συνομιλίες των δύο συλλόγων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ωστόσο, η έκβαση του deal - σε κάθε περίπτωση - θα εξαρτηθεί κι από την απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ελληνικών συλλόγων.

Η Σερίφ Τιρασπόλ, μετά από 25 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία του μολδαβικού πρωταθλήματος, είναι στη δεύτερη θέση με 61 βαθμούς, όσος και η πρωτοπόρος Ντάτσια Κισινάου δίνοντας μάχη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Η Σερίφ έχει 13 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλο και 6 ΣούπερΚαπ.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ