ΞΑΝΘΗ

Σε "καραντίνα" ο Σολτάνι

Σε "καραντίνα" ο Σολτάνι
Σολτάνι INTIME SPORTS

Σε απολογία από τη διοίκηση της Ξάνθης κλήθηκε ο Καρίμ Σολτάνι, για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ηρακλή. Σε "καραντίνα" ο Αλγερινός, που θα προπονείται μόνος μέχρι νεωτέρας. Τραυματίας ο Χέρεα.

Η διοίκηση της Skoda Ξάνθη δεν άφησε να περάσει έτσι η συμπεριφορά του Καρίμ Σολτάνι στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Αλγερινός εξτρέμ κλήθηκε σε απολογία και μέχρι νεωτέρας θα προπονείται μόνος.

"Με απόφαση της Διοίκησης, ο ποδοσφαιριστής Καρίμ Σολτάνι κλήθηκε σε απολογία για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και θα προπονείται μόνος του μέχρι την τελική απόφαση της διοίκησης" ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ.

Σε αυτό επισημαίνονται και τα εξής: "Με φθινοπωρινό καιρό επέστρεψε στις προπονήσεις η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκινώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής μετά το ρεπό της Κυριακής και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης. Μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το γήπεδο της ομάδας στα Πηγάδια θα φιλοξενήσει στη σειρά και τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύουν για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου (20:30).

Στις 17:00 ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές τις ασκήσεις προθέρμανσης (τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού), στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς με τα αγωνιστικά παιχνίδια με μικρά τέρματα ενώ ακολούθως το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής. Ο Οβίντιου Ερέα που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με το ίδιο παιχνίδι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν έμεινε κανείς ικανοποιημένος στην ισοπαλία 1-1 του Ηρακλή με την Ξάνθη

Εκτός εαυτού ο Σολτάνι!

Ο Dr. Καρίμ και ο Mr. Σολτάνι

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ