ΞΑΝΘΗ

Ρήξη έσω πλαγίου ο Σολτάνι στην Ξάνθη

Ρήξη έσω πλαγίου ο Σολτάνι στην Ξάνθη
Σολτάνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καρίμ Σολτάνι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα διαγνώστηκε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Μικροτραυμαισμοί και για τους Χατζητερζόγλου και Λάζιτς.

Η πολύ σημαντική επικράτηση της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Καρίμ Σολτάνι. Ο Αλγερινός εξτρέμ έγινε αλλαγή στο 66ο λεπτό του αγώνα και την Τρίτη (18/10) διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει για τουλάχιστον 1,5 μήνα εκτός δράσης. Πλήγμα για την ομάδα της Θράκης η απουσία του 32χρονου εξτρέμ, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα, Χατζητερζόγλου Οκάν και Τζόρτζιε Λάζιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα την Τρίτη (18/10), καθώς αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι με το "τριφύλλι".

* Έχοντας 5 βαθμούς και από την 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΛ, η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και στο επόμενο παιχνίδι, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Photo credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ