ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Θέλουμε χρόνο"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στο πρόβλημα που είχε η ομάδα του να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στην Λαμία.

Η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λαμία και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε ότι χρειάζεται να υπάρξει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης εάν υπάρχει μπάτζετ.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από όσα ανέφερε: "Σήμερα το παιχνίδι ήταν το πρώτο μας και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αυτό που θα βλέπαμε. Σφιχτό παιχνίδι, αργό με την μπάλα στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο, με καλές τοποθετήσεις και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή.

Η διαχείριση στα τελευταία 30 μέτρα δεν ήταν όπως ήθελα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την Λαμία μακριά από την εστία μας. Στόχος μας να παίξουμε πιο γρήγορα και να είμαστε συμπαγείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην επίθεση, δύο παίκτες του κέντρου σε νέο ρόλο.

Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι και να φέρουμε την μπάλα πετυχημένα στο απέναντι τέρμα. Είναι πρόβλημα η αμυντική διάθεση της αντίπαλης ομάδας, αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Η Λαμία με πληθώρα παικτών στην άμυνα, μας δυσκόλεψε. Το αν χρειαζόμαστε έναν επιπλέον παίκτη έχει να κάνει με το μπάτζετ της ομάδας και το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτεροι σύντομα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ