ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Στα πρώτα οκτώ λεπτά πήγαν όλα καλά, αυτό ήταν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς υποστήριξε ότι τα δύο γκολ στα οκτώ πρώτα λεπτά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη νίκη (3-1) της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Μετά το 1-3 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο προπονητής της Ξάνθης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς τους τρεις πόντους. Το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς δεν ήταν ότι παίξαμε άσχημα, αλλά ήταν στη συγκέντρωση και στην ακρίβεια στην επίθεση. Βάλαμε κάποια καθήκοντα στους εαυτούς μας πριν το παιχνίδι, να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που βγάλαμε σήμερα.

Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας. Διαχειριστήκαμε καλά τον αντίπαλο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο βάζοντας την άμυνα πιο ψηλά και να χρησιμοποιήσουμε το χώρο. Καταφέραμε να το κάνουμε πολύ καλά και σίγουρα αυτό μας έδωσε τη νίκη. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναιτωλικό αλλά και στη δική μου ομάδα".

Για το αν περίμενε να κερδίσει τόσο εύκολα η ομάδα του:

"Σας είπα, δεν ήταν ότι δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά μας έλλειπαν κάποια στοιχεία. Σήμερα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στα πρώτα οκτώ λεπτά όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό ήταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Παναιτωλικού:

"Ο Παναιτωλικός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Της αρέσει να παίζει με τη μπάλα με κοντινές πάσες και χρειάζεται να μπεις πολύ καλά στο παιχνίδι. Αν καταφέρουν να κάνουν συνδυασμούς σε μικρούς χώρους, έχεις πρόβλημα. Με την άμυνά μας σήμερα καταφέραμε να σταματήσουμε αυτό το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και τους αναγκάσαμε να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Η άμυνά μας σήμερα ήταν πιο γρήγορη σε σχέση με την επίθεσή τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ