ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα από την ΑΕΛ, αλλά έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 την Ξάνθη χάρη στο γκολ του Κρίζμαν στην τελευταία φάση του ματς κι ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης, Μίλαν Ράσταβατς, ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης (οι "ακρίτες" είχαν δύο δοκάρια και τις καλύτερες ευκαιρίες). Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως "ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό", χαράζοντας το δρόμο της επόμενης ημέρας.

"Σίγουρα δεν ειναι ευχάριστο να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι καταστάσεις που υπήρχαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μας έδωσαν την εντύπωση ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήταν το ματς στο οποίο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε γιατί είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χάσαμε.

Είχαμε τις στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και άλλες που η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε κάποιες φάσεις, κυρίως στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου μέρους. Η αδυναμία μας ήταν ότι δεν σκοράραμε, δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι για να εκμεταλλευτούμε μία από τις ευκαιρίες μας. Όπως λέει ο κόσμος, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια", υποστήριξε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ