ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Έχουμε πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, χαρακτήρισε κομβικό το γκολ του Μπραντάο και παραδέχθηκε ότι η ομάδα της Θράκης έχει πρόβλημα απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 την Ξάνθη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραντάο στο τρίτο λεπτό και ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Θράκης παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου το πρόβλημα της ομάδας του απέναντι στις κλειστές άμυνες, αν και ξεκαθάρισε ότι σέβεται τον τρόπο παιχνιδιού των Βοιωτών.

"Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς το σημερινό, δεχθήκαμε γκολ από την αρχή του παιχνιδιού και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κατοχή, να παίξουμε από τα άκρα και να κάνουμε κάποιες επιθέσεις. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα δεν ήταν υπομονετική.

Ο Λεβαδειακός είναι μια ψηλή και δυνατή ομάδα που ξέρει να αμύνεται κι αυτό ήταν πιο δύσκολο για εμάς. Το γρήγορο γκολ βοήθησε πολύ τον Λεβαδειακό να παίξει το δικό του ματς και να μην φθάνει στο σημείο να κάνει τόσες πολλές επιθέσεις.

Αυτή η διανομή στις πάσες δεν ήταν αρκετή για εμάς και δεν δημιουργήσαμε προβλήματα στις επίθεσης του Λεβαδειακού. Έχουμε κάποιο πρόβλημα να δημιουργούμε επιθέσεις σε κλειστές άμυνες. Έχουμε μιλήσει για το πώς θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα κι αυτό έχει να κάνει με το πώς θα κινούμαστε μεταξύ των γραμμών και πίσω από την πλάτη της άμυνας.

Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο για να συνεργαστούμε. Είμαι σίγουρο ότι έχουμε μια εξέλιξη σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Η δική μας απόδοση είναι καλύτερη όταν έχουμε ελεύθερο χώρο κι όταν δεν έχουμε τόσους πολλούς παίκτες σε μικρό χώρο. Σίγουρα αυτό είναι το πρόβλημα κι άλλων ομάδων, όχι μόνο της Ξάνθης. Το είδατε και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό, ότι ήταν δύσκολα. Σέβομαι τον τρόπο παιχνιδιού του Λεβαδειακού", υποστήριξε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ