ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Εμείς δεν δείξαμε θέληση για το ματς"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη θέληση που είχαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης όχι όμως και οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε περισσότερο το ματς με την Ξάνθη και για αυτό κέρδισε όπως χαρακτηριστικά παραδέχθηκε ο τεχνικός των Ακριτών στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα ματς που κάναμε πολλά λάθη. Δεν ήταν κάτι το λογικό, κάναμε τεράστια λάθη. Δυστυχώς για εμάς του γκολ του Απόλλωνα μπήκε από ένα στημένο και αυτό ήταν το κατάλληλο σενάριο για τον Απόλλωνα.

Μετά την επίτευξη του γκολ προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον τρόπο για να σκοράρουμε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το ελέγξαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν πιο επικίνδυνος, κυρίως μέσα των αντεπιθέσεών του.

Έπρεπε να έχουμε θέληση, κάτι που είχε ο Απόλλων. Εμείς δεν δείξαμε θέληση. Παίξαμε στο προηγούμενο διάστημα κάποια καλά παιχνίδια αλλά ξεκινήσαμε σήμερα το ματς με κάποια σοβαρά λάθη και δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα», ήταν τα λόγια του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ