ΞΑΝΘΗ

"Ψάχνεται" ο Λουτσέσκου

"Ψάχνεται" ο Λουτσέσκου
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, δοκιμάζει διάφορα σχήματα για να καταλήξει σ' αυτό που θα παρατάξει την Κυριακή στη Λιβαδειά, δεδομένων των πολλών απουσιών.

Η Ξάνθη ταξιδεύει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, για τη 12η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο αυτό θα το πράξει με πολλές απουσίες, με το Ρουμάνο τεχνικό των "ακριτών", Ραζβάν Λουτσέκου, να δοκιμάζει διάφορα σχήματα στις τελευταίες προπονήσεις και να μην έχει καταλήξει σ' αυτό που θα παρατάξει τελικά.

Οι Φλίσκας και Μπέρτος είναι τιμωρημένοι κι έως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Λιβαδειάς. Ωστόσο τα προβλήματα δεν περιορίζονται εκεί. Οι Ουάλας Περέιρα και Ντάνι Νιέτο και την Πέμπτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας συνεχίζει να είναι αμφίβολη.

Τα ευχάριστα για το Ρουμάνο τεχνικό ήχησαν στο όνομα του Κώστα Βασιλικάκη. Ο 27χρονος Έλληνας επιθετικός ανέβασε σταδιακά ρυθμό, έβγαλε τη προπόνηση και ετοιμάζεται να δηλώσει παρών για μία ακόμη σημαντική μάχη της ακριτικής ομάδας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ