ΞΑΝΘΗ

Πρώτο φιλικό στην Ελλάδα για την Ξάνθη

Πρώτο φιλικό στην Ελλάδα για την Ξάνθη
Ξάνθη INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (1/8) τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει χρόνο και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Ακριτών.

Το πρώτο φιλικό της στην Ελλάδα θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) η Ξάνθη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Ακριτών.

Σε όλους πλην του Χερέα που ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ξάνθης την Δευτέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά από 8 μέρες και αρκετές προπονήσεις στα γήπεδά της, η SKODA ΞΑΝΘΗ στις 18:45 το Σάββατο, θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Η ξανθιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν να έχουν την ευκαιρία να... «ξεχάσουν» προσωρινά τις προπονήσεις.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής η SKODA ΞΑΝΘΗ γυμνάστηκε σε τομείς της δύναμης, της τακτικής, της κυκλοφορίας της μπάλας και των τελειωμάτων φάσεων.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Οβίντιου Χερέα που επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 20 στη φανέλα, θα ενσωματωθεί από την ερχόμενη Δευτέρα στην προετοιμασία της ομάδας.

Το βράδυ της Παρασκευής, όλη η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ και το προπονητικό επιτελείο θα παραβρεθεί στην ετήσια εκδήλωση του διακεκριμένου γιατρού (ορθοπεδικός χειρούργος) κ. Γκοντόλια".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ