ΞΑΝΘΗ

Πρώτη για Λουτσέσκου

Πρώτη για Λουτσέσκου

Το πρωί της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Skoda Ξάνθη και στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Skoda Ξάνθη και στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε το πρωί την πρώτη του προπόνηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τις προηγούμενες μέρες παρακολούθησε από κοντά την ομάδα και τους παίκτες σε προπονήσεις και αγώνες σχηματίζοντας τις πρώτες του εντυπώσεις και από σήμερα ανέλαβε... δράση.

Το πρόγραμμα της ημέρας μετά την προθέρμανση, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του. Για την επόμενη αναμέτρηση, δεν υπολογίζεται ο Κώστας Φλίσκας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Φερνάντο Γουάλας.

Εν τω μεταξύ η Skoda Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Ηρακλή που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Ένα φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί με αφορμή το ότι δεν θα υπάρχει επίσημη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League εξαιτίας του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού.

Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό χθες ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού αναβλήθηκαν και οι αγώνες της Super League.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ