ΞΑΝΘΗ

Πρώτη για Αναστασόπουλο

Πρώτη για Αναστασόπουλο

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους παίκτες της SKODA Ξάνθης με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει και τον Νίκο Αναστασόπουλο να φοράει την φόρμα και να πιάνει δουλειά.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από οχτώ χρόνια φορώντας και πάλι την φόρμα της SKODA Ξάνθης και πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους Ακρίτες.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με διπλή προπόνηση ενώ το ευτυχές για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Από το Σάββατο το πρωί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις διπλές – κατά κανόνα – προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και την Δευτέρα μπήκαν στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας τους με ασκήσεις και το πρωί αλλά και το απόγευμα.

Το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας δεν αλλάζει και περιλαμβάνει πληθώρα ασκήσεων τόσο στον κομμάτι της μυικής ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης, όσο και σ’ αυτά της τακτικής και της τεχνικής.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχε κανονικά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο Νίκος Αναστασόπουλος που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Η τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό με την Βέροια

Την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 20:00 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Βέροια στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 5 € ενώ η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ