ΞΑΝΘΗ

Προπονητικό διπλό με τον Άρη Αβάτου η Ξάνθη

Προπονητικό διπλό με τον Άρη Αβάτου η Ξάνθη
Ξάνθη

Η Ξάνθη 24ώρες μετά το φιλικό με την ΑΕΛ έδωσε νέο παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στον Άρη Αβάτου επικρατώντας με 3-0.

Δεύτερο φιλικό για τη Ξάνθη, μέσα σε λιγότερο από 24ωρες, με τους Ακρίτες να αντιμετωπίζουν τον Άρη Αβάτου και τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ.

Η Ξάνθη επικράτησε με 3-0 με τους Κάστρο (2) και Πέτρο Ορφανίδη να χρίζονται σκόρερ της φιλικής αυτής αναμέτρησης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος στο ματς με την ΑΕΛ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 12 ποδοσφαιριστές την Κυριακή στο προπονητικό διπλό με τον Άρη Αβάτου χρησιμοποίησε όσους δεν αγωνίστηκαν με τη Λάρισα.

Ο Κάστρο άνοιξε κι έκλεισε το σκορ κάνοντας το 1-0 με σουτ και το 3-0 με πέναλτι, ενώ ο Ορφανίδης στο 34' με φάουλ είχε κάνει το 2-0 σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες, στην συντριπτική πλειoψηφία για την Xanthi FC.

Η τεχνική ηγεσία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα, απέναντι στη νεοφώτιστη ξανθιώτικη ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Διαιτητής ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής (Τζιβαρτζίδης - Ιωαννίδης).

Xanthi FC(Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κίκε, Κάστρο. Έπαιξαν και οι: Σουλεϊμάν Οκάν, Τσάπαρης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Τζελέπης, Κώστας, Παπάζογλου.

Άρης Αβάτου(Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Καλαϊτζίδης, Ταχτσίδης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπαδιώτης, Εμίνογλου, Κούτρας, Γκέκας, Κουτίνης, Κελεσιάδης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ