ΞΑΝΘΗ

Προπόνηση στην Κρήτη

Προπόνηση στην Κρήτη
Ξάνθη INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Ξάνθης θα ταξιδέψουν απευθείας για το Αγρίνιο το Σάββατο από το Ηράκλειο προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον ταλαιπωρία και κούραση.

Στην Κρήτη παρέμεινε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ η αποστολή της SKODA Ξάνθης με τους Ακρίτες να μην επιστρέφουν στην βάση τους αλλά να πραγματοποιούν το Σάββατο το πρωί προπόνηση στην Κρήτη προκειμένου να γλιτώσουν επιπλέον ταλαιπωρία και κούραση.

Μάλιστα και το Σάββατο αναμένεται να κάνουν μια προπόνηση νωρίς το πρωί και εν συνεχεία να αναχωρήσουν απευθείας από το Ηράκλειο με προορισμό το Αγρίνιο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό. Η προπόνηση της ομάδας έγινε σε δυο γκρουπ. Το ένα αποτελούνταν από όσους έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ την Παρασκευή. Η ξανθιώτικη αποστολή γυμνάστηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Η προσοχή του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας στρέφεται πλέον στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Κυριακή η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα τον Παναιτωλικό (17:15, Novasports 7).

Διαιτητές

Την Πέμπτη ορίστηκαν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση Παναιτωλικός - SKODA ΞΑΝΘΗ θα διευθύνει ο Θάνος Δημήτριος (ΕΠΣ Γρεβενών) με βοηθούς τους κ.κ. Τάτση Δημήτριο (ΕΠΣ Ηπείρου) - Γεωργιάδη Γεώργιο (ΕΠΣ Κοζάνης) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τριτσώνης Σταύρος (ΕΠΣ Αθηνών)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ