ΞΑΝΘΗ

Προετοιμασία για Κέρκυρα και κλήσεις σε Εθνικές στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ξάνθης την Τρίτη (7/3) με τους Ακρίτες που παρέμειναν στην 5η θέση μετά την ισοπαλία στο Πανιώνιος-ΑΕΚ να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Κλήθηκαν στις εθνικές τους Γιουνές, Πιζέλι, Καμαρά.

Η ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής με την ισοπαλία ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ βρήκε ευνοημένη την Ξάνθη που παρέμεινε σε τροχιά play off, παρέμεινε στην 5η θέση, και στο κυνήγι φυσικά μιας καλύτερης θέσης με το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους οι Ακρίτες.

Οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν την Τρίτη (7/3) σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων". Εκεί όπου θέλουν το διπλό προκειμένου να υπάρξει συνέχεια στις σπουδαίες νίκες με Παναθηναϊκό, Πλατανιά.

Η προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτικής. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Οκάν Χατζητερζόγλου με τον Καρίμ Σολτάνι να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής καθώς είναι τιμωρημένος λόγω των κίτρινων καρτών.

Εθνικές κλήσεις για Γιουνές, Πιζέλι και Καμαρά

Εν τω μεταξύ στα γραφεία της Ξάνθης ήρθαν κλήσεις για τρεις ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες τους υποχρεώσεις.

Ο Γιουνές κλήθηκε στην Εθνική Τυνησίας για τα παιχνίδια Τυνησία - Καμερούν (24 Μαρτίου) και Μαρόκο - Τυνησία (28 Μαρτίου). Ο Πιζέλι στην Εθνική Αρμενίας για την αναμέτρηση Αρμενία - Καζακστάν στις 26 Μαρτίου και ο Καμαρά στην Εθνική Μαυριτανίας για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπενίν (24 Μαρτίου) και Κονγκό (27 Μαρτίου).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ