ΞΑΝΘΗ

Πιαλόγλου: ''Έπρεπε να απαντήσουμε στον Παναθηναϊκό''

Πιαλόγλου: ''Έπρεπε να απαντήσουμε στον Παναθηναϊκό''
Πιαλόγλου INTIME SPORTS

Ο Αριστείδης Πιαλόγλου ήταν εκείνος που εκπροσώπησε την Ξάνθη στην κλήρωση του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας ρωτήθηκε για τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την άποψή του.

Όταν λοιπόν ο Πιαλόγλου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο εξωαγωνιστικό σκέλος με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της φάσης των ''16'' του Κυπέλλου, σχολίασε: ' 'Ήταν κάποιες άστοχες και ατυχείς δηλώσεις του κ. Αναστασίου. Εμείς σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας θεωρήσαμε σκόπιμο να απαντήσουμε''.

Όσο για την κλήρωση με τον ΟΦΗ στα προημιτελικά είπε: ' 'Το θέμα είναι να χαμογελάσουμε αφού πάρουμε την πρόκριση. Η προϊστορία στον θεσμό του Κυπέλλου έχει δείξει ότι δεν ήμασταν σοβαροί όταν έπρεπε. Ελπίζω αυτή τη φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Το Κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει''.

Η προπόνηση της Παρασκευής

Πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ είχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ