ΞΑΝΘΗ

Πήρε είκοσι στην αποστολή ο Τσιώλης

Πήρε είκοσι στην αποστολή ο Τσιώλης
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Θράκη και μετά την ήττα στην πρεμιέρα ψάχνει το πρώτο φετινό τρίποντο.

Πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για την Ξάνθη η οποία ψάχνει το πρώτο της τρίποντο μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Βέροια. Ο Σάκης Τσιώλης μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για το παιχνίδι με την Κέρκυρα ενώ η τελευταία προπόνηση των Ακριτών περιελάμβανε αρκετή τακτική και στημένες φάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Σάββατο το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague 2014-15.

Η ξανθιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:15 την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις εντός έδρας υποχρεώσεις της. Οι σημερινές ασκήσεις περιλάμβαναν αρκετή τακτική και στατικές φάσεις, μετά το τέλος των οποίων, ανακοινώθηκε η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Μπαρέττας, Φλίσκας, Πασχαλάκης, Κομεσίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Καπετάνος, Ολιβέιρα, Ράνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ