ΞΑΝΘΗ

Παπαδημητρίου στους παίκτες: "Ο Λουτσέσκου ήθελε να μείνει"

Παπαδημητρίου στους παίκτες: "Ο Λουτσέσκου ήθελε να μείνει"
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Ξάνθης κι εξήγησε - ενώπιον του Ραζβάν Λουτσέσκου - στους ποδοσφαιριστές γιατί έμεινε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Έτοιμος για αποχώρηση από τη Ξάνθη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς η Αλ Χιλάλ του προσέφερε συμβόλαιο για "1+1" χρόνο, με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. δολάρια.

Η Ξάνθη δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, καθώς θα αποζημιωνόταν οικονομικά με τις πληροφορίες να λένε ότι θα λάμβανε ένα ποσό περί τις 400.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μην αποδεχτεί μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση για εκείνον. Στην προπόνηση βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές με τον Λουτσέσκου να είναι παρόντα.

"Να ξέρετε ότι ο κύριος Λουτσέσκου είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση για να πάει σε άλλη ομάδα. Έμεινε γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει από τη Ξάνθη. Ήταν δική του επιλογή και πιστεύει στο πρότζεκτ της ομάδας. Αυτό τιμά και την ίδια την ομάδα και εσάς τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε εσάς πιστεύει ο προπονητής", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ