ΞΑΝΘΗ

Παπαδημητρίου, αυτός που πίστεψε στον Γούτα

Παπαδημητρίου, αυτός που πίστεψε στον Γούτα
Παπαδημητρίου, Καζναφέρης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γούτας μετακομίζει στον Ολυμπιακό, εξαργυρώνοντας έτσι τις σπουδαίες εμφανίσεις με την Ξάνθη. Νιώθει υπερήφανος ο Γιάννης Παπαδημητρίου που τον πίστεψε και τον βοήθησε να παίξει στην πρώτη ομάδα.

Ένα σημαντικό στέλεχος της Skoda Ξάνθη τα τελευταία χρόνια αφήνει την ακριτική ομάδα, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γούτας θα φορά από εδώ και στο εξής τα ''ερυθρόλευκα'', κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του!

Ένας άνθρωπος που κάλλιστα μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για την πορεία του 21 ετών αμυντικού είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μπορέσει ο Καβαλιώτης αμυντικός να πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Παπαδημητρίου, αυτός που πίστεψε στον Γούτα
INTIME SPORTS

Τον πίστεψε από τη πρώτη στιγμή και του το έλεγε διαρκώς ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό δεδομένα κάνει υπερήφανο τον Χαλκιδαίο.

Ακυρώθηκε το φιλικό με Γκάντσαζαρ

Για τη Δευτέρα (20/7) η Ξάνθη είχε προγραμματίσει φιλικό με την Γκάντσαζαρ, στη Σόφια, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Έτσι το επόμενο τεστ θα είναι αυτό του Σαββάτου (18/7) με τη Σλάβια Σόφιας, στις 18.00.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ