ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Καλά κρασιά, ομελέτες και αυγά"

Πανόπουλος: "Καλά κρασιά, ομελέτες και αυγά"
Πανόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, εμφανίζεται αγανακτισμένος αναφορικά με το θέμα της ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων και κάνει λόγο για τριτοκοσμικό φρενοκομείο.

Στο περιθώριο της παρουσίασης των προτάσεων των εταιρειών Deloitte και PwC, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να βελτιωθεί η Super League, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, υποστήριξε ότι τις προτάσεις αυτές θα τις έκανε οποιοσδήποτε από τους 16 ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League και ότι στο 80% των ομάδων, το 60%-70% των εσόδων προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

"Θα ήθελα η έρευνα να αφορά στο πώς γίνεται η κατανομή των τηλεοπτικών στην Ευρώπη, αλλιώς η παρουσίαση δεν έχει νόημα". Απάντηση δεν πήρε και αποχώρησε. Ο Πανόπουλος εμφανίζεται αγανακτισμένος με την "κόντρα" που υπάρχει αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι οι "μεγάλοι" θέλουν το 60%-40%, ενώ η "κίνηση των 12" το 50%-50%. Να διαμένονται ισομερώς δηλαδή τα ποσά.

Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ έκανε την παρακάτω δήλωση για να εκφράσει πόσο απηυδισμένος είναι: " Τις θέσεις της Ξάνθης όπως και τις προσωπικές μου απόψεις, τις εκφράζω ο ίδιος με γραπτό ή προφορικό λόγο. Ως εκ τούτου, κανένας άλλος δεν μπορεί να με εκφράσει.

Όσο αφορά στην απόφαση του Προέδρου της Super League για την ανακατανομή των εσόδων, προτείνω το εξής «Από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη να κατατεθεί πρόταση μομφής στον Πρόεδρο της Super League, η δε Ξάνθη με το παρόν δεσμεύεται ότι θα την υπερψηφίσει. Καλημέρα, καληνύχτα, καλά κρασιά, καλά όλα...»

Υ.Γ.: Η Ξάνθη είναι έτοιμη προκειμένου να φτιάξει «ομελέτα» να σπάσει κι αυγά. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα θελήσουν να πράξουν κι όλοι οι εμπλεκόμενοι... σ’ αυτό το απέραντο και τριτοκοσμικό φρενοκομείο που ζούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τρεις προτάσεις για "ανταγωνιστική" Super League

Photo Credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ