ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Η επιλογή Lose-lose situation δεν υπάρχει"

Πανόπουλος: "Η επιλογή Lose-lose situation δεν υπάρχει"
Πανόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Πανόπουλος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης πήρε θέση για την μη μετάδοση της κλήρωσης από τη "NOVA" τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση της Super League και του συνδρομητικού καναλιού να τα βρουν.

Ο Χρήστος Πανόπουλος πήρε θέση για την απουσία της "NOVA" από την κλήρωση του πρωταθλήματος και τοποθετήθηκε μέσω επίσημης δήλωσης του στην ιστοσελίδα της Ξάνθης. Ο ισχυρός άνδρας του ακριτικού συλλόγου υποστήριξε πως θα πρέπει άμεσα η Super League και η "NOVA" να τα βρουν για να υπάρξει μια "win-win situation" και για τους δυο ενώ τόνισε ότι η επιλογή "loose-loose situation" δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Πανόπουλο οι δυο πλευρές θα πρέπει άμεσα να δημιουργήσουν σχέσεις και προϋποθέσεις ώστε και οι δυο να βγουν κερδισμένοι και να ωφελήσουν το ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Η Super League και η NOVA ή η NOVA και η Super League, έχουν αποκλειστικά μόνο δύο επιλογές. Και μόνο αυτές.

Να δημιουργήσουν:

1επιλογή: Μία «WIN – WIN situation»

2επιλογή: Μία «LOSE – LΟSE situation»

Θεωρώ ότι η επιλογή «LOSE – LOSE situation» δεν υπάρχει. Αν υπάρξει αυτή η επιλογή, θεωρώ ότι θα είναι μία επιλογή για ανεγκέφαλους, ειδικά σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον.

Πρέπει λοιπόν, οι δύο συμβαλλόμενοι να δημιουργήσουν ΑΜΕΣΑ, σχέσεις και προϋποθέσεις για μία «WIN – WIN situation», που στόχο θα έχει ένα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί είναι υποχρέωσή τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Καλώς ή κακώς, άμεσα ή έμμεσα, το υπηρετούν και οι δύο»

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ