ΞΑΝΘΗ

Παίζει με Παναιτωλικό ο Γιουνές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
Γιουνές MOTIONTEAM

Με τον Χαμζά Γιουνές παρόντα η Ξάνθη, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (5/4, 15.00) τον Παναιτωλικό, για την 27η αγωνιστική της Super League. Ο Λουτσέσκου "έκοψε" πάλι τον Σιλά.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ βόλεψε την Ξάνθη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη βαθμολογία με την Ένωση, που είναι 5η στη βαθμολογία (τους χωρίζουν 2 βαθμοί). Οι ακρίτες παίζουν την Τετάρτη (5/4, 15.00) με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια και στόχος δεν είναι άλλος από την επικράτηση, αφού ακόμα και η ισοπαλία αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια για πεντάδα.

Ο πρώτος σκόρερ των Θρακιωτών και δεύτερος στη Super League, Χαμζά Γιουνές, μπήκε στην αποστολή, παρά την αντίδρασή του στο προηγούμενο ματς, που προκάλεσε την οργή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου. Ο Τυνήσιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού και μέχρι εκεί...

Εκτός σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα, έμειναν οι Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, επιστρέφουν οι Φλίσκας και Καμαρά, ενώ "κόπηκαν" εκ νέου οι Σιλά, Χατζητερζόγλου, Π. Ορφανίδης και Παπαστεριανός.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Καμαρά, Ντε Λούκας, Γουάλας, Λάζιτς, Λουσέρο, Μεχία, Πιζέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκης, Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Ορφανίδης Λ., Παπαγεωργίου, Ράνος, Σβάρνας, Τριάδης, Φλίσκας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ