ΞΑΝΘΗ

ΠΑΕ Ξάνθη: ''Ο Μπέρτος θέλει να παίξει στο εξωτερικό''

ΠΑΕ Ξάνθη: ''Ο Μπέρτος θέλει να παίξει στο εξωτερικό''
Μπέρτος INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία έκανε αναφορά στη συνάντηση που είχε με τον Μανώλη Μπέρτο για την ανανέωση του συμβολαίου του εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Ποια η στάση που τήρησε ο παίκτης και ποια θα κρατήσει από εδώ και πέρα η ακριτική ομάδα.

Μία μέρα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με την άρνηση του Μανώλη Μπέρτου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη, οι ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, καθιστώντας σαφές πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε να φέρει πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η ΠΑΕ σημείωσε ακόμα πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόταση για τον 26χρονο δεξιό μπακ και πως αν δεν προκύψει ο παίκτης θα συνεχίσει να αποτελεί της Ξάνθης, η οποία ''είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα''. Αναλυτικά:

''Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, όπως προανήγγειλε διά του εκπροσώπου της και Τεχνικού Διευθυντή της κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, συναντήθηκε με τον Μανώλη Μπέρτο και τον πατέρα του προκειμένου να ανανεώσει, στηρίζοντας έμπρακτα τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιό του. Η θέση τους ήταν ότι δεν θα ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ αλλά να φέρουν πρόταση προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού. Ως εκ τούτου η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δεν έκανε καμία οικονομική πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Την ίδια θέση είχαν εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο πριν τρεις μήνες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου δεξιού μπακ. Εάν παρ' όλα αυτά δεν υπάρξει πρόταση - προτάσεις, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μεταγραφεί όπως επιθυμεί αυτός και το περιβάλλον του σε ομάδα του εξωτερικού, θα συνεχίσει να αποτελεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έναν από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα πάντα θα συνεχίσει να είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα.

P.S.: Ουδέποτε κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού συμβολαίου του Μανώλη Μπέρτου με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έχει υπάρξει η οποιαδήποτε προσφορά από οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές''.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ