ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια"

Ουζουνίδης: "Πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία με την Κέρκυρα, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής της Ξάνθης έκανε λόγο για ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ενώ ζήτησε συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

" Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα ήταν αγνώριστη. Κάναμε πολλά λάθη, χωρίς κίνηση, ήμασταν αργοί, πάντα δεύτεροι σε όλες τις φάσεις και με κακές επιλογές, όταν ήμασταν στην περιοχή της Κέρκυρας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα. Ανεξάρτητα με το γκολ που δεχθήκαμε δείχναμε ότι αλλάζαμε τον ρυθμό μας.

Μετά το γκολ, αντιδράσαμε πολύ καλά. Όμως δεν νομίζω ότι πρέπει δεχθείς ένα γκολ για να δείξεις τις ικανότητές σου. Σε εκείνο το τέταρτο δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Το πρόβλημα είναι γιατί δεν το δείχνουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια. Πιθανόν οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία εκτός έδρας.

Αν θέλεις να αλλάξεις επίπεδο, τέτοια παιχνίδια που θεωρητικά είσαι καλύτερος πρέπει να τα κερδίζεις και όχι μόνο ματς όπως με την ΑΕΚ, ή τον ΠΑΟΚ, ή τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε περισσότερη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές, αν και οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι δεν είμαι ευχαριστημένος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ