ΞΑΝΘΗ

Όλα για όλα η Ξάνθη για την πρόκριση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά στον επαναληπτικό της Πέμπτης (2/3) αν θέλει να βρεθεί στους τέσσερις του θεσμού.

Η ήττα της Ξάνθης στο ματς του πρώτου γύρου από τον ΠΑΟΚ με 2-1 δεν αφήνει άλλα περιθώρια στους Ακρίτες εκτός του να παίξουν φουλ επίθεση την Πέμπτη (2/3) προκειμένου να κερδίσουν με δυο γκολ διαφορά και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους Ακρίτες οι οποίοι όμως είναι διατεθειμένοι να παλέψουν και να τα δώσουν όλα για όλα στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην πρόκριση.

Στην προσπάθεια αυτή έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης οι Φλίσκας, Καμαρά αλλά και ο Γουάλας ο οποίος αν και έχει επανέλθει δεν είναι έτοιμος να παίξει σε φουλ ρυθμούς. Επίσης εκτός έμειναν και οι οι Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός οι οποίοι είναι ανέτοιμοι αλλά και οι Παπαγεωργίου, Σταθάκης, Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Κολλαράς και Μελισσόπουλος.

Αντίθετα η αποστολή αποτελείται από τους: Ντε Λούκας, Λάζιτς, Λουσέρο, Μεχία, Πιζέλι, Σολτάνι, Σιλά, Γιουνές, Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκης, Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Κώστας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ράνος, Σβαρνάς, Τριάδης.

Στην τελευταία προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις τελευταίες οδηγίες στην σημερινή προπόνηση και μετά τις εντολές τους στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων.

Η βράβευση για το Best Goal του Βασιλακάκη

Με ποσοστό 40,61% της προτίμησης του κοινού, το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Xanthi FC με τον Παναθηναϊκό, ανακηρύχθηκε καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Η απονομή του βραβείου του Best Goal Novasports Super League θα γίνει το πρωινό της Παρασκευής (10:30) στο προπονητήριο της ομάδας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. των Παλαιμάχων Γιάννη Δημητριάδη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ