ΞΑΝΘΗ

Οι 18 του Νεντίδη

Οι 18 του Νεντίδη
INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη ετοιμάζεται για το πρώτο της ματς στην μετά Τσιώλη εποχή και ο Νίκος Νεντίδης δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Με μια απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε η SKODA Ξάνθη την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό στα "Πηγάδια". Στο πρώτο παιχνίδι στην μετά Τσιώλη εποχή, που δεν κράτησε και πολύ είναι η αλήθεια, ο Νίκος Νεντίδης έχει αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας.

Ο Νεντίδης στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής δεν επιφύλαξε εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που πήρε μαζί του.

Εκτός 18άδας φυσικά είναι ο Ομπόντο ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

"Από 18 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νεντίδης μετά το πέρας των απογευματινών ασκήσεων της Παρασκευής.

Μετά την τελευταία προπόνηση στην οποία δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες τακτικής στους παίκτες, ανακοινώθηκαν οι "εκλεκτοί" για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (16:00) στο "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena".

Αναλυτικά η αποστολή: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Λισγάρας, Ρενάν Ολιβέιρα, Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Ράνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ