ΞΑΝΘΗ

Οι καινοτομίες του Λουτσέσκου στην Ξάνθη

Οι καινοτομίες του Λουτσέσκου στην Ξάνθη
Λουσέρο INTIME SPORTS

Η Ξάνθη κατάφερε με σωστή αμυντική λειτουργία να "τσιμπήσει" τον βαθμό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αλλαγές που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η ανάγκη για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Σκούρα τα βρήκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην σκληροτράχηλη Ξάνθη. Οι ακρίτες περιόρισαν τον Δικέφαλο στην πρεμιέρα της Super League και κατάφεραν να αποσπάσουντο 0-0 σε μια δύσκολη έδρα. Ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα εννέα παίκτεε από το περσινό ρόστερ και μόλις οι δύο ήταν νεοαποκτηθέντες (Ντιμιτρόφ - Τσέναμο).

Μια ομάδα με συνοχή και ομοιογένεια, που δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά και που εξίσου δύσκολα σκοράρει. Ο τεχνικός της Ξάνθης προχώρησε σε δύο αλλαγές που του βγήκαν. Πέρασε τον Φλίσκα στόπερ από αμυντικό χαφ και τον Λουσέρο από αριστερό εξτρέμ στη θέση του αμυντικού μέσου. Και οι δύο επιλογές έπιασαν τόπο. Αξιοσημείωτο πως από τα οκτώ νέα αποκτήματα, αγωνίστηκαν μόλις τα τρία.

Με τον καιρό οι Τόμιτς, Κρίστοφερ, Φάρκας, Ζαραδούκας και Έλτον Ντα Σίλβα ανεβάζουν στροφές και θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα στη Super League και στο Κύπελλο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ