ΞΑΝΘΗ

Οι 14 "ίδιοι" του Λουτσέσκου στην Ξάνθη

Οι 14 "ίδιοι" του Λουτσέσκου στην Ξάνθη
Ξάνθη, Φλίσκας, Γουάλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χρησιμοποιήσει τους ίδιους 14 ποδοσφαιριστές. Έξι από τις μεταγραφές που έγιναν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Ρουμάνο προπονητή της ακριτικής ομάδας.

Δύο "λευκές ισοπαλίες" για την Skoda Ξάνθη στις δύο πρώτες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Απέναντι στους "Δικεφάλους" ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε αλχημείες και χρησιμοποίησε 14 ίδιους παίκτες. Αυτοί, προφανώς, ήταν πιο έτοιμοι, αυτοί του έκαναν.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ έπαιξαν βασικοί οι Τσέναμο, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο, Σολτάνι και Καπετάνος. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Ράνος, Μπαξεβανίδης και Χέρεα. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου έβαλε βασικό τον Χέρεα και ο Παπαστεριανός κάθισε στον πάγκο, ο οποίος όμως πέρασε ως αλλαγή αντί του Ντιμιτρόφ. Οι άλλες δύο αλλαγές ήταν οι ίδιες που έκανε με τον ΠΑΟΚ, Ράνος και Μπαξεβανίδης, δηλαδή.

Από τις εννέα μεταγραφές (Έλτον Φιγκεϊρέδο, Ζαραδούκας, Κρίστοφερ, Τσέναμο, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Χέρεα, Φάρκας και Τόμιτς) λεπτά συμμετοχής έχουν καταγράψει μονάχα οι τρεις (Τσέναμο, Ντιμιτρόφ και Χέρεα). Οι άλλοι έξι είτε στον πάγκο, είτε εκτός αποστολής. Τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό; Θα το δείξει η πορεία...

Τον Τόμιτς λογικά θα τον δούμε από Οκτώβριο, μια και δεν είχε συνηθίσει σε τόσο σκληρή προετοιμασία. Για τους γνωρίζοντες, ο Λουτσέσκου έβγαλε το... λάδι των παικτών στο καλοκαιρινό "χτίσιμο". Όπως "ελαφρυντικό" μπορεί να δοθεί στον Ισπανό Νιέτο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους ακρίτες στις 26 Αυγούστου.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ