ΞΑΝΘΗ

Ο Νικολά Μαρίν θυμάται και αποθεώνει την Ξάνθη

Ο Νικολά Μαρίν θυμάται και αποθεώνει την Ξάνθη
Μαρίν INTIME SPORTS

Ο Μασσαλός μέσος Νικολά Μαρίν, που έμεινε δύο χρόνια στην Skoda Ξάνθη, ακόμα θυμάται το πέρασμά του από τους ακρίτες και αποθεώνει την ομάδα. Η "πολύπλοκη" κατάσταση μεταξύ Μακεδονίας - Τουρκίας και οι πληρωμές που ουδέποτε καθυστερούσαν.

Τη διετία 2012-2014 ο Νικολά Μαρίν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, έχοντας "γεμάτες" σεζόν, με 28 συμμετοχές και τα δύο χρόνια. Ο 35χρονος πια μέσος, ο οποίος πλέον ανήκει στην Τουλόν, παραχώρησε συνέντευξη στη χώρα του και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την παρουσία του στην ακριτική ομάδα.

"Ήταν η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο που με οδήγησε εκεί. Άφησα το Ντουμπάι και πήγα στην Ξάνθη που με ήθελαν πολύ. Για την ακρίβεια, δεν είχα άλλη επιλογή. Πολλοί μπορεί να γελάνε, αλλά επρόκειτο για μια σταθερή ομάδα, η οποία ουδέποτε παρουσίασε πρόβλημα στις πληρωμές των παικτών" είπε αρχικά ο Μασσαλός μέσος.

Πρόσθεσε τα εξής: "Η πόλη ήταν μια χαρά, ήταν μόνο λίγο περίπλοκη η κατάσταση ανάμεσα στη Μακεδονία και την Τουρκία. Το μόνο αρνητικό ήταν πως δεν υπήρχε γαλλικό σχολείο και ήμουν μακριά από τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη Γαλλία".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ