ΞΑΝΘΗ

Ο Μπούλα Κίκε στην Ξάνθη

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κίκε Μπούλα EUROKINISSI SPORTS

Στην δεύτερη μεταγραφή της προχώρησε η Ξάνθη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του εξτρέμ από τη Γοϋινέα Ισημερινού, Μπούλα Κίκε, προς επιβεβαίωση του προ διμήνου ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παίκτης της Ξάνθης είναι και επισήμως ο Μπούλα Κίκε. Ο 24χρονος εξτρέμ έπαιζε στον Κισσαμικό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Ο Κίκε είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1993 και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γοϋινέας Ισημερινού. Κατά το παρελθόν έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα των Αλμερία και Μαγιόρκα, αλλά και στη Λιναρές. Έχει φορέσει 17 φορές τη φανέλα με το Εθνόσημο και έχει ύψος 1.70.

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Κισσαμικό έπαιξε σε 28 παιχνίδια και σημείωσε τρία γκολ. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει τέλη Απριλίου για το ενδιαφέρον των ακριτών για τον Αφρικανό εξτρέμ. Η ανακοίνωση: "Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Enrique Boula Senobua".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κίκε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Θράκης, αν και επισήμως αυτό δεν έχει γίνει γνωστό.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ