ΞΑΝΘΗ

Ο Λουσέρο πέντε εβδομάδες εκτός δράσης στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουσέρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Αντριάν Λουσέρο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πλατανιά και υπέστη πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Ο Αργεντινός μέσος θα μείνει πέντε εβδομάδες εκτός δράσης.

Στο 45ο λεπτό του αγώνα της Ξάνθης με τον Πλατανιά, ο Όσκαρ Αντριάν Λουσέρο συγκρούστηκε με τον Κλαρκ Ενσικουλού. Και ενώ ξαναμπήκε στο ματς, με την έναρξη του δεύτερου μισού στη θέση του πέρασε ο Καμαρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός χαφ έχει χτυπήσει στον έσω πλάγιο και για τις επόμενες πέντε εβδομάδες δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Μίλαν Ράσταβατς. Εφέτος ο 33χρονος Λατινοαμερικανός έχει καταγράψει 18 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 15 στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ αντίθετα οι Κίκε Μπόουλα, Αλφρέδο Μεχία και Δήμος Μπαξεβανίδης είναι τιμωρημένοι. Έτσι, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

* Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Xanthi FC, το Le Chalet, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ