ΞΑΝΘΗ

Ντεμπούτο και... γκολ ο Κλέιτον

Ντεμπούτο και... γκολ ο Κλέιτον
Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον σφράγισε τη νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ακριτών, ένα συνήθειο που κρατάει εδώ και έντεκα χρόνια (φωτογραφίες).

Ο Σάκης Τσιώλης ήταν εκείνος που είχε δηλώσει πως ο Κλέιτον, παρότι δεν είναι ακόμα στο 100%, μπορεί να βοηθήσει την Ξάνθη αν χρειαστεί σε κάποιο ματς, ο Νεντίδης είναι αυτός που τον χρησιμοποίησε τελικά, αφού ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν.

Έτσι, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο στο ματς Ξάνθη - Λεβαδειακός και σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων (2-0), πετυχαίνοντας γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σίλβα Κλέιτον σκοράρει στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως θα διαβάσετε, αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια (11 τον αριθμό).

Η τρίτη φορά του Κλέιτον

Ο μεσότιτλος τα λέει όλα. Ο 31άχρονος άσος έχει φορέσει τις φανέλες τεσσάρων ελληνικών ομάδων και με τις τρεις από αυτές, σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα!

Ας τα δούμε αναλυτικά...

Απόλλων Καλαμαριάς

24/08/03 Β Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Αστέρας 1-0 (γκολ)

ΑΕΛ

20/08/06 Α Λάρισα - Αρης 1-1 (ασίστ)

Παναθηναϊκός

20/09/08 Α Αρης - Παναθηναϊκός 1-2 (γκολ)

Ξάνθη

20/09/14 Α Σκόντα Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-0 (γκολ)

Συνολικά πάντως ο Κλέιτον μετράει στην Ελλάδα: 244 συμμετοχές, 62 γκολ και 39 ασίστ, αριθμοί καθόλου άσχημοι αν σκεφτούμε πως έφυγε για ένα διάστημα εκτός της πατρίδας μας.

Κλείνοντας αξίζει να μαζέψετε φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν του Βραζιλιάνου άσου.

Ντεμπούτο και... γκολ ο Κλέιτον
Κλέιτον INTIME SPORTS

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ / 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE / ΚΛΕΙΤΟΝ / ΤΟ 0-1
Κλέιτον MOTIONTEAM

Ντεμπούτο και... γκολ ο Κλέιτον
Κλέιτον INTIME SPORTS
Ντεμπούτο και... γκολ ο Κλέιτον
Κλέιτον
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ