ΞΑΝΘΗ

Ντε Λούκας: "Τυχερό το γκολ, ήθελα να κάνω σέντρα"

Ντε Λούκας: "Τυχερό το γκολ, ήθελα να κάνω σέντρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ξάνθης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Πάμπλο ντε Λούκας, υποστήριξε πως αυτό μπήκε κατά τύχη, καθώς επιχείρησε σέντρα, ενώ το αφιέρωσε σε φίλο του που έφυγε από τη ζωή.

Πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα γκολ μέχρι τώρα στη Super League, αλλά όπως παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ήταν τυχερό. Ο Πάμπλο ντε Λούκας αναγνώρισε πως ήθελε να κάνει σέντρα στη φάση του πρώτου γκολ, ενώ αφιέρωσε αυτό σε φίλο του, ο οποίος αυτοκτόνησε το Σάββατο.

"Ήθελα να βγάλω σέντρα, ήταν τυχερό. Σούταρα δυνατά και η μπάλα πήγε στα δίχτυα".

- Το σχόλιο σου για το παιχνίδι;

"Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει από την αρχή δυνατά. Είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι μας πάνω σε αυτό το μοτίβο και μετά που είχαμε το σκορ υπέρ μας ήταν εύκολο να κάνουμε άμυνα από το να επιτεθούμε και το δεύτερο ημίχρονο ήταν στα ίδια πρότυπα".

- Υπήρχε άγχος στα αποδυτήρια για ένα θετικό αποτέλεσμα;

"Ναι για εμάς ήταν σημαντικό όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά να κάνουμε και ένα καλό παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής".

- Το μεγαλύτερο κομμάτι της τακτικής σας ήταν να περιορίσετε τον Λεντέσμα;

"Δεν νομίζω. Δεν δουλεύουμε στο πως θα σταματήσουμε έναν παίκτη αλλά αμυντικά προσπαθούμε να κλείσουμε γενικά τις πάσες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ο Λεντέσμα ήταν ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο".

Που αφιερώνεις το γκολ;
"Μου αρέσει που έχω αυτή την ευκαιρία. Συνήθως αφιερώνεις το γκολ στην οικογένεια σου, στην γυναίκα σου. Αλλά εγώ έμαθα κάποια άσχημα νέα χθες καθώς ένας φίλος μου πέθανε και του αφιερώνω τη νίκη και το γκολ".

Photo credits: Action images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ